Thursday, November 4, 2010

Quarter D Pounder

hohoho tu bukan nama makanan daaa
aku bukan leh makan pon mende tuh,..

tapi tu nama program anjuran company aku
dengan kerjasama Pusat Perubatan Menara dan
Unit Sukan dari UiTM (sorry aku tak ingat nama penuh depa)

aku antara 50 orang terpilih untuk program nie..
huhuhu alhamdulilah.. even kena bayar RM300..
aku redha sbb dah dapat tukang sponsor tuk bayarkan.,.
esok akan mula kelas.. dari kol 5.45 until 6.45 petang
berdebar2 di buatnya..
before nie join kelas kak rahimah takde lah berdebar sgt
tapi yg ni rs nak jatuh jantung..
harap2 aku leh buat..

program nie amek masa 3 bulan..
semoga aku berjaya laaa...
aku bukan nak kurus kering pon.. tapi..
cukuplah dapat berat yang ideal supaya BMI aku normal

esok aku update apa jenis exercise yang depa ajar ye
aku still maintain ngan exercise bersama Jillian tu..
walau kdg2 tu perasaan nak give up tu ada..
well bukan senang nak kurus ye ain..
sila sedar diri...

doakan yang terbaik buat aku ye..
aku pon mahu kurus dan sihat..


2 comments:

  1. bagi akak address..
    kat emel @ FB
    akak nak pos hadiah contest :)

    ReplyDelete
  2. nak kurus jugaklaa.. leh kongsi tips.. tq..

    ReplyDelete