Friday, April 15, 2011

Dah 22 weeks

lama ain tak update blog nie kan..
yelaa sejak dah kurang berdiet nie..
tapi still diet lagik..
kali nie ikut nasihat dietician tuh

alhamduliilah.. diam x diam..
ain dah masuk 5 bulan lebih..
semoga semuanya selamat...
menanti lagi 4 bulan..

so buat kengkawan yg tgh diet tu
sila teruskan tau..
ain join lepas abes pantang nanti..
x sabo nak bersalin.. hik hik

*ain selalu update blog yg lagi satu..
http://ainnazri.blogspot.com

3 comments:

  1. Salam sory bc..
    Khas untuk wanita2 dia luar sana yg inginkan bentuk badan yg di idamkan. Dx lingerie elysyle pakaian dalam pembentukan badan yg berfungsi untuk pembentukan tubuh badan yg sangat berkesan untuk melangsingkan badan bg yg bermasalah... PM me untuk FREE TRY FITTING... jangan lepaskan peluang utk dapatkan promosi hari ini dan dapatkan promosi pakai dulu bayar kemudian.....
    Elken DX Lingerie Health And Beauty Body
    * Membantu Suburkan badan
    * sihat Kan Badan
    * Mudah, berkesan
    * Semulajadi dan Selamat
    * Tanpa rasa lapar
    * Tanpa rasa sakit
    * Tanpa bersenam
    * Memecah Lemak yang degil dengan Senang
    * TAK PAYAH DIET
    * Keadaan Yang TERLALU selesa
    * Boleh membantu kembalikan payudara yang jatuh (sagging)
    * Boleh Besar kan size payudara dari A-D
    * Kain Di buat Dari Egyotian Cotton
    * Memberi Tenaga
    * Waktu Selepas Bersalin Dalam pantangTAKPAYAH NAK BEDUNG BEDUNG x selesa.
    * No Side effect.. Side effect die LAWA KAN BADAN DAN SIHAT.
    * Dan Macam2 lagi Kebaikan Elken..
    * Cuba Dulu Br Tau..
    * Cuba And Fitting is Free. Di Mana Sahaja (kalau di luar KL buat appointment awal)
    CALL : 0104001535
    BBM : 280CEEB7
    EMAIL : nurfarhanah28@gmail.com

    ReplyDelete
  2. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete